Contact

Consultatii - Dr. Mihai Lupu

Consultatii MEDAS Titan
Bd. Nicolae Grigorescu Nr. 41
Policlinica Titan, Etaj 5 (MEDAS)
Sector 3, Bucuresti
Program
Luni, Miercuri 08.00-14.00
Marti, Joi 14.00 - 20.00

Consultatii Centrul Medical Victoria
Bd. Regina Elisabeta Nr. 57

Etaj 2, Centrul Medical Victoria
Sector 5, Bucuresti
Program
Vineri 08.00-14.00

Consultatii Derm-One Clinic
Str. Episcopul Chesarie nr. 15, tronson D,
parter, sector 4, Bucuresti
Program
Luni 15.00 -

Telefon programari
MEDAS & Centrul Medical Victoria (+40)21.9232
Clinica Derm-One (+4)0758 55 55 33

E-mail
Pentru sugestii si mesaje referitoare la site-ul primoderm.ro folositi formularul de contact. Aceasta platforma se afla in continua actualizare, iar sugestiile dumneavoastra sunt intotdeauna bine venite. Daca ati avut probleme cu functionalitatea site-ului va rog sa ma anuntati pentru a putea remedia problema cat mai repede.

Formular de contact

Acest formular nu este destinat intrebarilor referitoare la afectiuni dermatologice. Orice intrebare de acest fel adresata prin intermediul acestui formular nu va fi luata in considerare.

Avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dvs sau un membru al familiei dvs, doar cu acordul acestuia. Scopul colectarii acestor date este doar pentru informarea medicala. Nu sunteti obligat/-a sa furnizati datele, acestea fiind necesare numai in scop medical. Refuzul dvs de a furniza aceste date va determina insa imposibilitatea stabilirii contactului prin intermediul acestui formularul.