fbpx

Dr. Mihai Lupu

doctor Mihai Lupu medic specialist dermatologie venerologie Bucuresti doctorand dermatolog

Ma puteti gasi si pe:

Numele meu este Mihai Lupu si sunt Medic Specialist Dermato-venerologie si Estetica Medicala si Doctor in Stiinte Medicale.

Calatoria mea spre dermatologie a inceput cu absolvirea Facultatii de Medicina Generala din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti, completata apoi cu programul de rezidentiat in Dermato-venerologie la Clinica de Dermatologie Oncologica si Alergologie si Imunologie Clinica, din cadrul Spitalului Universitar de Urgenta „Elias” din Bucuresti.

Aici am avut sansa unica de a lucra alaturi de, si de a invata de la unii dintre cei mai buni profesionisti in domeniul dermatologiei.

Personal consider ca libera colaborare intre colegi este extrem de importanta pentru dezvoltarea profesionala dar si personala a oricarui medic. De aceea sunt membru al urmatoarelor societati stiintifice:

Am urmat stagii de pregatire in investigarea neinvaziva a leziunilor cutanate (prin microscopie confocala de reflectanta in vivo) si chirurgie dermatologica atat in tara cat si in strainatate.

Pentru a putea oferi pacientilor mei cele mai inalte standarde de ingrijire, studiul meu in cadrul scolii doctorale a UMF „Carol Davila” din Bucuresti s-a concentrat asupra diagnosticului neinvaziv al cancerelor de piele (mai precis a carcinomului bazocelular) prin microscopie confocala de reflectanta in vivo (biopsie optica). Experienta pe care am acumulat-o in timpul acestor ani o folosesc in prezent cu succes pentru a evita, acolo unde este posibil, manevre invazive de diagnostic (biopsia cutanata clasica).

Sunt de asemenea implicat in cercetarea medicala, fiind autor si coautor a numeroase articole publicate in reviste de specialitate nationale si internationale, capitole de tratat, lucrari la congrese nationale si internationale, precum si investigator in multiple studii clinice. Sunt recenzor pentru multiple jurnale stiintifice internationale printre care si Macedonian Journal of Medical Sciences, Food and Chemical Toxicology (Elsevier) si Experimental and Therapeutic Medicine (Spandidos). Am participat ca voluntar in cadrul proiectelor „EuroMelanoma Day” (2015) si „Adolescenta fara acnee – mituri si adevar” (2015).

Pentru lista actualizata a clinicilor unde ma puteti gasi, consultati pagina de contact.