Politica de confidentialitate

primoderm.ro și toate subdomeniile acestuia denumit în continuare platforma online, website-ul, site-ul web sau site-ul este o platformă online dezvoltată și administrată de către Lupu Mihai – Medic Specialist Dermato-venerologie.

Confidențialitatea datelor cu caracter personal în timpul navigării pe internet este importantă pentru noi, așa că înțelegem importanța vieții dumneavoastră private. Acest document vă prezintă tipurile de date cu caracter personal pe care le colectăm atunci când utilizați primoderm.ro precum și măsurile luate pentru protecția informațiilor dumneavoastră.

Am adoptat măsuri conforme cu Regulamentul General privind Protecția Datelor (GDPR) pentru a vă asigura că orice informație pe care dumneavoastră o furnizați este în siguranță, accesibilă doar persoanelor care au nevoie de aceasta, aflându-se în același timp, permanent sub controlul dumneavoastră.

Citind Politica de confidențialitate veți afla exact de ce informații avem nevoie, ce se întâmplă cu ele, cine va avea acces la ele și cum le păstrăm în siguranță. Pentru orice nelămurire sau informație suplimentară, ne puteți oricând contacta.

Ne străduim permanent să menținem cele mai înalte standarde de transparență și corectitudine referitor la întregul material (text, imagini, link-uri) prezent pe acest site web și vom aplica exact aceleași standarde atunci când ne ocupăm de informațiile pe care ni le încredințați.

Datele cu caracter personal

primoderm.ro și subdomeniile acestuia pot colecta și utiliza datele dumneavoastră personale în următoarele scopuri:

  1. Pentru funcționarea și operabilitatea site-ului.
  2. Pentru afișarea corectă a conținutului site-ului.
  3. Pentru îmbunătățirea serviciilor către vizitatori.
  4. Pentru a răspunde mai eficient solicitărilor și nevoilor de asistență ale vizitatorilor.
  5. Pentru a personaliza experiența utilizatorului.
  6. Pentru a înțelege modul în care vizitatorii, ca grup, utilizează serviciile și resursele furnizate pe site.
  7. Pentru îmbunătățirea permanentă a site-ului.
  8. Pentru îmbunătățirea produselor și a serviciilor oferite.
  9. Pentru a desfășura promoții, concursuri, sondaje sau alte caracteristici ale site-ului.
  10. Pentru a vă trimite informații pe care ați acceptat să le primiți referitoare la subiectele despre care credem că vă vor interesa.
  11. Pentru a vă trimite e-mail-uri periodice, ce pot include dar nu se limitează la: buletine informative electronice, serii de e-mail-uri autoresponder.
  12. Pentru a putea răspunde cererilor, întrebărilor sau altor solicitări.

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm?

primoderm.ro și subdomeniile acestuia colectează date cu caracter personal (informații care vă pot identifica precum numele, sexul, vârsta, localitatea de domiciliu, adresa de e-mail, etc.) de la vizitatorii site-ului numai cu acordul explicit al acestora.

Datele personale și informațiile sunt colectate exclusiv pentru a presta serviciile oferite prin intermediul primoderm.ro și care au fost solicitate de către dumneavoastră:

  1. În momentul în care ne contactați din orice motiv, utilizând unul dintre formularele de contact disponibile: Contact, Consultanță Dermatologică Online (Teledermatologie) sunteți de acord să ne oferiți numele și adresa de e-mail și după caz localitatea, vârsta, numărul de telefon și alte informații specifice despre starea dumneavoastră de sănătate, pentru a putea beneficia de serviciile oferite pe platforma online.
  2. Imediat ce corespondența noastră s-a încheiat, ștergem toate datele dumneavoastră cu caracter personal. Nu le stocăm sau folosim în alt mod sau scop, decât dacă dumneavoastră v-ați dat acordul în prealabil.
  3. Fotografiile pe care le includeți în mesaj, împreună cu detaliile prezentate în textul dumneavoastră vă pot identifica personal. Nu sunteți obligat să completați aceste informații sau să trimiteți fotografii dacă nu doriți acest lucru. Dacă totuși alegeți să faceți acest lucru, vă asumați pe propria răspundere, cu toate cele ce decurg de aici, că fotografiile și informațiile furnizate vă aparțin și nu sunt ale unei terțe persoane. Excepție fac persoanele ce apelează la serviciul nostru în numele minorilor (persoanelor care la data solicitării nu au împlinit vârsta de 18 ani) sau persoanelor cărora le sunt tutori legali.
  4. În momentul în care plătiți pentru serviciul Consultanță Dermatologică Online (Teledermatologie), vom colecta numele, adresa de e-mail, adresa de facturare și numărul cardului tău de debit/credit.
  5. Acest site permite partajarea de conținut cu prietenii dumneavoastră pe diferite platforme de social media. Mai jos veți găsi linkuri către politicile de confidențialitate ale: Facebook, Twitter, WhatsApp, Google+
  6. La încărcarea imaginilor pe site, ar trebui eviatea imaginile cu date despre locație înglobate (EXIF GPS). Vizitatorii site-ului pot descărca și extrage toate datele despre locație din imaginile de pe site.
  7. Adresele IP ale vizitatorilor, codurile de utilizator ale celor conectați și numele de utilizator a tentativelor de conectare sunt înregistrate condiționat, pentru a verifica dacă există activități frauduloase și pentru a proteja site-ul de anumite tipuri de atacuri informatice. Exemple de condiții înregistrate sunt încercările de conectare, solicitările de deconectare, solicitările către adrese URL suspecte, modificările aduse conținutului site-ului și actualizări ale parolei. Aceste informații sunt păstrate timp de 14 zile.
  • primoderm.ro și subdomeniile sale poate conține link-uri (legături către alte site-uri web) sau trimiteri către alte portaluri sau site-uri web care v-ar putea interesa. Cu toate acestea, odată accesate pentru a părăsi site-ul primoderm.ro, nu deținem nici un control asupra experienței dumneavoastră de navigare web, cu toate consecințele ce decurg din aceasta. Prin urmare, nu putem fi responsabili pentru protecția și confidențialitatea informațiilor pe care le furnizați în timp ce vizitați astfel de site-uri. Prezenta politică de confidențialitate nu guvernează aceste site-uri. Înainte de a continua să le utilizați, fiți precaut, revizuind politica de confidențialitate a site-ului pe care îl vizitați.

Puteți refuza în orice moment să furnizați date cu caracter personal și să optați pentru a vizita site-ul nostru anonim. Cu toate acestea, acest lucru vă poate împiedica să beneficiați de anumite servicii oferite prin platforma online.

Orice schimbări semnificative în colectarea datelor cu caracter personal vor fi făcute publice prin plasarea unui anunț, într-un loc vizibil pe site-ul nostru. Vom folosi informațiile personale primite de la dumneavoastră numai în scopuri interne și nu le vom vinde sau furniza unor terțe părți.

Cu cine partajăm datele dumneavoastră?

Nu vom partaja niciodată informațiile dumneavoastră cu caracter personal nimănui, pentru uz comercial sau în alte scopuri. Acestea vor fi utilizate numai în scopul pentru care ni le-ați furnizat pe acest website.

Uneori, însă, din diferite motive, suntem nevoiți să partajăm informațiile dumneavoastră cu terțe părți.

Vă asigurăm însă că vom colabora doar cu persoane și companii cunoscute și de încredere. De asemenea, suntem în permanență atenți ca aceștia să respecte Regulamentul General privind Protecția Datelor (GDPR), așa că avem încredere că datele dumneavoastră sunt în siguranță.

Companiile care pot avea acces la datele dumneavoastră sunt:

  1. Când solicitați prin intermediul website-ului o programare pentru consultație medicală, vom partaja datele dumneavoastră de contact (numele, numărul de telefon) cu clinica aleasă de dumneavoastră: Centrul Medical Med-As, Victoria Medical Center.
  2. Când folosiți serviciul “Consultanță Dermatologică Online”, Netopia SRL, serviciul folosit de către site pentru procesarea plăților, vă va procesa plata cu cardul și înregistrează datele necesare acestei operațiuni. Pentru mai multe detalii accesați: Politica de confidențialitate Netopia.
  3. Acest website este scanat pentru malware și vulnerabilități de către site-ul Sucuri. Nu trimitem informații personale către Sucuri; cu toate acestea, Sucuri ar putea descoperi informații personale publicate (cum ar fi în comentarii) în timpul scanărilor. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să citiți: Politica de confidențialitate Sucuri.
  • Acest site face parte dintr-o rețea de site-uri care protejează împotriva atacurilor de forță brute distribuite. Pentru activarea acestei măsuri de protecție, adresa IP a utilizatorilor care încearcă să se conecteze la site este partajată cu un serviciu furnizat de ithemes.com. Pentru detalii citește: Politica de confidențialitate IThemes.

Drepturile dumneavoastră

Regulamentul General privind Protecția Datelor (GDPR) a fost introdus în mod special pentru a proteja datele persoanelor fizice. Conform acestui regulament aveți oricând dreptul de a solicita accesul, restricționarea, rectificarea, modificarea, sau ștergerea în totalitatea a datelor personale, precum și dreptul de a vă retrage acordul exprimat. Pentru oricare dintre aceste acțiuni vă rugăm să ne contactați folosind formularul de contact sau la adresa de e-mail: suport@teledermatologie.primoderm.ro. De asemenea aveții dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră personale precum și dreptul la portabilitatea datelor.

Dacă considerați că informațiile dumneavoastră cu caracter personal nu sunt utilizate corect aveți dreptul de a vă adresa oricând Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr.28-30, sector 1, București, cod poștal: 010336, tel: 0040318059211) și Instanței de Judecată competente pentru orice încălcare a modului de utilizare a datelor tale cu caracter personal.

Cum puteți corecta sau elimina informațiile personale?

Oferim această politică de confidențialitate sub forma unui angajament de a vă proteja datele cu caracter personal. Dacă ați trimis informații personale care v-ar putea identifica direct sau indirect pe site-ul nostru și doriți să le actualizați sau să le ștergeți din evidențele noastre, trebuie să ne contactați folosind formularul de contact sau la adresa de e-mail: suport@teledermatologie.primoderm.ro.

Alte date de identificare și Cookie-uri

Informațiile personale, cum ar fi numele dumneavoastră și adresa personală  de e-mail, nu sunt colectate niciodată în mod automat. Obținem aceste date doar dacă dumneavoastră alegeți să ni le oferiți.
Putem totuși stoca automat informații fără caracter personal despre dumneavoastră, ori de câte ori interacționați cu site-ul. Informațiile ce nu pot fi identificate ca fiind personale includ, dar nu sunt limitate la: numele browser-ului folosit, tipul de dispozitiv electronic și informații tehnice despre metoda de conectare la site, cum ar fi sistemul de operare și furnizorul de servicii Internet pe care l-ați utilizat, etc.

Ce sunt Cookies și ce facem cu ele?

Modulele cookie sunt pachete de text de mici dimensiuni, pe care primoderm.ro și subdomeniile sale le stochează pe computerul dumneavoastră prin intermediul browser-ului și pe care browserul dumneavoastră îl oferă site-ului primoderm.ro și subdomeniilor sale, de fiecare dată când vizitați site-ul. Utilizăm cookie-uri pentru a ne ajuta să identificăm și să urmărim vizitatorii, să monitorizăm utilizarea site-ului și preferințele de acces a site-ul Web ale utilizatorilor.

Cookie-uri Google Analytics

primoderm.ro și subdomeniile sale utilizează Google Analytics pentru a monitoriza și analiza interacțiunile utilizatorilor cu site-ul. Google Analytics colectează date demografice și alte date de interes și generează informații statistice și alte informații despre utilizarea site-ului, prin cookie-uri. Aceste module cookie sunt păstrate pe calculatorul dumneavoastră. Partajăm aceste informații cu Google, care va stoca și utiliza aceste informații pe serverele sale. Politica de confidențialitate a Google este disponibilă la adresa: https://policies.google.com/privacy.

primoderm.ro și subdomeniile sale utilizează informații disponibile prin intermediul Google Analytics pentru a urmări numărul vizitelor pe site, browserele utilizate și sistemele de operare ale utilizatorilor. Din aceste module cookie nu se obțin informații cu caracter personale care v-ar putea identifica în mod direct sau indirect. Informațiile pe care Google Analytics le generează în legătură cu site-ul sunt utilizate pentru a crea rapoarte referitoare la utilizarea site-ului. Aceste rapoarte ne permit să actualizăm site-ul din punct de vedere al tehnologiei folosite cât și a conținutului și să îmbunătățim constant utilizarea acestuia.

Dacă nu doriți ca datele dumneavoastră să fie colectate prin Google Analytics, poți să instalezi extensia browserului de dezactivare prin accesarea: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/

Conținut preluat de pe alte website-uri

Articolele disponibile pe acest site pot include conținut înglobat (ex. videoclipuri, secvențe audio, imagini, fotografii, articole, fragmente text, etc.). Conținutul înglobat de pe alte website-uri se comporta exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt website.

Aceste website-uri pot colecta date despre dumneavoastră, pot folosi cookie-uri, pot îngloba urmărirea suplimentară a terților și monitoriza interacțiunea dumneavoastră cu conținutul înglobat, inclusiv pot urmări interacțiunea dumneavoastră cu conținutul înglobat dacă aveți un cont și sunteți autentificat în acel website.

Cum puteți refuza Cookie-urile?

Puteți configura browser-ul dumneavoastră să accepte sau să refuze automat toate cookie-urile, sau să vă anunțe când este solicitat un modul cookie. Aceste măsuri nu ar trebui să creeze probleme în utilizarea continuă a site-ului nostru. Consultați secțiunea Ajutor (Help) a browser-ului dumneavoastră pentru a afla cum să refuzați toate cookie-urile sau să fiți anunțat atunci când este solicitat un modul cookie.

Dacă alegeți să refuzați cookie-urile primoderm.ro și subdomeniilor sale, este posibil să nu puteți beneficia pe deplin de funcțiile interactive ale site-ului.

Protecția datelor personale pentru copii

primoderm.ro și subdomeniile sale este destinat adulților. Nu este destinat minorilor sub vârsta de 18 ani. Operăm site-ul în conformitate cu reglementările și legislația în vigoare. Orice persoană sub vârsta de 18 ani trebuie să obțină consimțământul părinților sau tutorelui legal pentru utilizarea acestui site. Nu colectăm și nu utilizăm cu bună știință informații care permit identificarea directă sau indirectă de la persoane cu vârsta sub 18 ani.

Stocarea Datelor

Nu stocăm datele cu caracter personal obținute prin intermediul acestui website.

Transmiterea Informațiilor

În cazul în care primoderm.ro fuzionează sau e achiziționată total sau parțial de o altă companie sau firmă, informațiile obținute până în acel moment de la dumneavoastră prin utilizarea voluntară a site-ul nostru pot fi transferate în proprietatea și responsabilitatea noului proprietar ca parte a tranzacției, astfel încât serviciul furnizat să poată fi oferit în continuare. În acest caz, veți primi o notificare prin intermediul site-ului nostru cu privire la această  schimbare în control și practici și vom depune toată diligența pentru a ne asigura că cumpărătorul respectă orice solicitări de excludere pe care le puteți înainta.

Actualizări ale politicii de confidențialitate

primoderm.ro și subdomeniile sale își rezervă dreptul de a face modificări ale prezentei politici de confidențialitate. În cazul operării unei schimbări  substanțiale în practicile noastre de confidențialitate și cookie, vom indica pe site-ul nostru, într-un loc vizibil, că aceste practici s-au schimbat și vom oferi un link către politica de confidențialitate actualizată. Vă recomandăm să revizuiți periodic această secțiune, astfel încât să fiți informat cu privire la natura informațiilor colectate și la modurile de utilizare ale acestora.

Acceptarea Termenilor

Dacă nu sunteți de acord cu Politica de Confidențialitate a primoderm.ro și subdomeniilor sale în forma prezentată pe acest website, vă rugăm să nu acceptați cookie-urile și să refuzați colectarea și stocarea datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Acordul dumneavoastră explicit indică acceptarea integrală a acestei politici de confidențialitate.

Data ultimei actualizări: 11.08.2019

Shares