Servicii

Ofer servicii de dermatologie medicala, chirurgie dermatologica, dermato-estetica, venerologie si teledermatologie prin care voi aveti acces la o abordare multilaterala de tratament si rejuvenare a pielii, parului si unghiilor dumneavoastra atat in cabinet cat si la distanta (ONLINE).

Prin metode de diagnostic si tratament avansate si utilizand tehnologie de ultima generatie, tratamentul este individualizat astfel incat sa se potriveasca fiecarui pacient in parte. Cu alte cuvinte, nu copiez retete ci adaptez protocoalele terapeutice la nevoile si stilul de viata al fiecaruia.

Un exemplu concret il reprezinta posibilitatea efectuarii de biopsii virtuale prin microscopie confocala de reflectanta in vivo (fara anestezie, fara durere si fara sange – cu rezultat pe loc, la fel ca la ecografie) pentru diagnosticul si monitorizarea unei game largi de afectiuni cutanate (tumori cutanate, afectiuni cutanate inflamatorii, infectioase, etc). Am toate competentele necesare pentru a face aceasta investigatie neinvaziva. Le-am obtinut in urma unor cursuri speciale de formare cu experti internationali (unul dintre ei fiind chiar Prof. Giovanni Pellacani).

Va puteti PROGRAMA pentru orice problema de piele, par sau unghii, inclusiv dar fara a se limita la:

Programeaza-ma acum!

Programeaza-te astazi la o consultatie in cabinet sau ONLINE si recupereaza sanatatea pielii tale!