fbpx

Biopsie virtuala cutanata cu aparate de ultima generatie in Bucuresti, la Centrul Medical Panduri – Clinica Arcul de Triumf

Timp de lectura: 2 minute

Microscopia confocala de reflectanta sau biopsia virtuala este o tehnologie de investigare neinvaziva a pielii (fara anestezie, fara incizii, deci fara durere) ce permite vizualizarea tegumentelor in profunzime, in timp real.

Cu alte cuvinte, pentru pacienti, senzatia este aceea din timpul unei ecografii: nu doare, pacientul simte o presiune in locul de contact al aparatului cu pielea si rezultatul insotit de explicatii il primeste la finalul procedurii.

Totul se intampla deci rapid, fara timpi de asteptare. Dupa mai multe cursuri de pregatire cu traineri internationali, ani de utilizare, un doctorat in acest domeniu si sute de leziuni examinate, pot spune ca aceasta tehnica imi sporeste increderea in diagnosticul pe care il prezint pacientului.

Am deci mare incredere in potentialul acestei tehnici de a cruta pacientii de la excizii inutile.

Fara sa inlocuiasca complet histologia, biopsia virtuala poate confirma pe loc suspiciunea clinica sau dermatoscopica, medicul avand posibilitatea sa rezolve problema in aceeasi zi, fara reprogramari, fara emotiile asteptarii rezultatului.

Vestile bune circula repede asa ca informatiile referitoare la aceasta metoda de investigatie imagistica a inceput sa apara mai des in mediul online:

microscopie confocala, vivascope 1500, biopsie virtuala

Am inceput colaborarea si acest serviciu de investigare neinvaziva a pielii este acum disponibil, cu dispozitivele de ultima generatie VivaScope 1500&3000 Gen4, in cadrul Centrului Medical Panduri – Clinica Arcul de Triumf.

Va astept la consultatii! Programarile se pot face sunand la numarul de telefon 0219901.

Programeaza-ma acum!

Programeaza-te astazi la o consultatie si recupereaza sanatatea pielii tale!