fbpx

Dr. Mihai Lupu

doctor Mihai Lupu medic specialist dermatologie venerologie Bucuresti doctorand dermatolog

Ma puteti gasi si pe:

Numele meu este Mihai Lupu si sunt Medic Specialist Dermato-venerologie si Estetica Medicala si Doctor in Stiinte Medicale.

Am absolvit Facultatea de Medicina Generala din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti, si am urmat rezidentiatul in dermato-venerologie la Clinica de Dermatologie Oncologica si Alergologie si Imunologie Clinica, din cadrul Spitalului Universitar de Urgenta „Elias” din Bucuresti.  

Sunt membru al urmatoarelor societati stiintifice:

Am urmat stagii de pregatire in investigarea non-invaziva a leziunilor cutanate (prin microscopie confocala de reflectanta in vivo) si chirurgie dermatologica atat in tara cat si in strainatate. Sunt de asemenea implicat in cercetarea medicala, fiind autor si coautor a numeroase articole publicate in reviste de specialitate nationale si internationale, capitole de tratat, lucrari la congrese nationale si internationale, precum si investigator in multiple studii clinice. Sunt recenzor pentru multiple jurnale stiintifice internationale printre care si Macedonian Journal of Medical Sciences, Food and Chemical Toxicology (Elsevier) si Experimental and Therapeutic Medicine (Spandidos). Am participat ca voluntar in cadrul proiectelor „EuroMelanoma Day” (2015) si „Adolescenta fara acnee – mituri si adevar” (2015).

Shares