Testimoniale

In cifre

11+

ani de experienta

13.000+

pacienti multumiti

200+

consultatii ONLINE

si in cuvinte

„Eu chiar am aflat lucruri interesante pe care nu le cunosteam. Articolele sunt bine documentate, coerente, profi si pe intelesul tuturor. O sa urmaresc si pe viitor. Ne bucuram ca medicii isi fac timp sa ne impartaseasca si noua din cunostintele lor si nu citim doar articole copiate de pe un site pe altul de „asa zisii redactori”. Bravo!​”

A.P.
Bucuresti

„Multumim din suflet. Daca am fi cu totii ca dumneavoastra…. ar fi minunat.  Oricum, dupa ce se termina nebunia asta, cand speram sa fim cat mai multi dintre noi bine si sanatosi, o sa va vizitam, macar sa ne cunoastem. Multumim frumos inca odata. O seara buna si multa sanatate!”​

B.S.
Bucuresti

„In putinul răgaz de azi… am citit aproape tot despre keratoze… tot ce a fost postat… si sunt multi termeni pe care nu i-am inteles… dar nici nu intentionez sa ma mai documentez… e suficient ca am citit, ca am inteles riscurile … si sunt multumita ca am cunoscut un asa bun medic dermatolog…. Multumesc.”​

D.I.
Bucuresti

„Va multumesc pentru disponibilitatea de a raspunde on line intr-o perioada exceptionala! Superba delicatetea cu care apreciati ce a facut un coleg doctor. Multumim in mod deosebit pentru incurajare ! Sarbatori fericite.”

I.D.
Bucuresti

„Dr Mihai Lupu are cele mai bune calitati ale unui doctor. Recomand din inima Dr Mihai Lupu !”​

M.T.
Bucuresti

„Va multumesc tare mult pentru raspunsul foarte detaliat! […] Voi cauta si aici online cremele pe care le-ati mentionat, daca nu le voi lua din tara cand va fi posibil acest lucru, […] Stau acasa, asadar am timp sa linistesc tenul. Va multumesc inca o data!”​

S.M.
Bucuresti

„Doar cuvinte de lauda pentru Dl Doctor. Se numara printre putinii profesionisti ramasi in sistem. Desi am avut o interventie mica, domnul doctor a demonstrat ca este un om care intr-adevar pune suflet in meseria pe care o face. M-a tratat cu grija, respect si cel mai important atitudinea dansului mi-a dat incredere in decizia si actul medical. Va multumesc!”

A.A.
Bucuresti

„Multumesc frumos Dl. Doctor. O sa imi comand tratamentul prescris de dumneavoastră, sper sa imi fie de folos. Va doresc din suflet. Sarbatori Fericite si o sa va tin la curent cu rezultatul tratamentului.”​

D.N.
Salaj

„Dr. Mihai Lupu is in possession of some of the best qualities of a doctor: his clinical skills are excellent, he is bright, hard working, and very thoughtful of others. He also bares a strong moral character. I hereby give my strongest recommendation for him!”

S.I.
Bucuresti

„Un medic de exceptie. Merg cu placere si incredere la cabinet. Ofera explicatii in detaliu despre problemele cu care ajungi la dumnealui si intotdeauna tratamentul pe care il ofera are rezultate. Greu mai gasesti un medic pe mana caruia sa te lasi cu ochii inchisi fara sa iti fie teama. Multumesc domnule dr. Mihai Lupu pentru tot ce faceti pentru pacienti. E placut sa vezi un doctor dedicat 100% profesiei.”

L.T.
Bucuresti

Mulțumim mult pentru tot, sunteți un om super de treabă.   Vă mulțumesc enorm pentru implicare, răbdare  și comunicarea de care ați dat dovadă. Vă mulțumesc că ați reușit să depistați ce are G. iar tratamentul a dat rezultat. Să aveți un an cât mai bun și mai multă odihnă.

A.V.
Bucuresti

Programeaza-ma acum!

Programeaza-te astazi la o consultatie in cabinet sau ONLINE si recupereaza sanatatea pielii tale!