Articol original in Cancers (IF 6.126)

cancers mdpi
IF 6.126

Dragilor,

Am mai publicat ceva. De data asta un articol original, gandit, editat si publicat printr-o colaborare stransa interdisciplinara intre chirurgi oromaxilofaciali, dermatologi, biologi moleculari si histopatologi. Printre autori vedeti si nume deja cunoscute in peisajul cercetarii medicale romanesti.

abstract articol original revista cancers mdpi
Articolul nostru original in revista Cancers (MDPI) care are un factor de impact mare (6.126 la data publicarii)

Desi pare ca acest tip de cancer nu face obiectul activitatii dermatologului, pot sa va spun ca vad frecvent pacienti cu leziuni de buza, acestia prezentandu-se in prima instanta la mine, dermatologul. Din acest motiv, o cunoastere cat mai buna a acestei patologii ma ajuta sa iau decizia de a trata personal sau de a intermedia accesul pacientilor la chirurgi OMF si oncologi intr-un interval de timp cat mai scurt.

Intervalul de timp scurs intre prezentare, diagnostic si tratament, poate face diferenta in rata de supravietuire a acestor pacienti. In articol, pentru ce ce-si doresc sa afle mai multe, veti gasi ce rol prognostic are infiltratul inflamator in cazul pacientilor cu carcinom spinocelular oral.

Articolul poate fi descarcat gratuit la: https://www.mdpi.com/2072-6694/13/9/2268/pdf

Programeaza-ma acum!

Programeaza-te astazi la o consultatie in cabinet sau ONLINE si recupereaza sanatatea pielii tale!