fbpx

Am stat de vorba cu redactorii E-Femeia

Din interviu:

Lupta contra COVID-19 presupune restricţii şi sacrificii pentru toată lumea. Femeile sunt, însă, în mod deosebit afectate. Diverse elemente ale vieții noastre din perioada anterioară carantinei au fost forțate să se schimbe. Și, deși există evenimente mult mai grave care trebuie să fie vizate în prezent, este incontestabil faptul că regimul nostru de îngrijire al pielii necesită o ajustare.

De ce experiementăm din ce în ce mai multe probleme la nivelul pielii și cum rezolvăm această problemă?

Dermatologii din întreaga lume preconizează o creștere a numărului de probleme dermatologice, cu atât mai mult cu cât în perioada de izolare nu am avut acces la tratamentele pe care le frecventam anterior. Ce s-a întamplat însă cu pielea femeilor, cu atât mai mult cu cât în aceste aproape două luni de izolare, numărul activităților casnice ar fi crescut în mod considerabil?

Aflăm împreună aceste răspunsuri de la  Dr. Mihai Lupu, Medic Specialist Dermato-venerologie și Estetică Medicală dar și Doctor în Științe Medicale. Absolvent al Facultății de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, acesta a urmat rezidențiatul în dermato-venerologie la Clinica de Dermatologie Oncologica și Alergologie și Imunologie Clinică, din cadrul Spitalului Universitar de Urgență „Elias” din București.

Articol publicat in http://e-femeia.ro la data de 29.05.2020

Multumesc pentru invitatie!

Programeaza-ma acum!

Programeaza-te astazi la o consultatie in cabinet sau ONLINE si recupereaza sanatatea pielii tale!